This field is required

© Connecting Media
All rights reserved

This field is required

© Connecting Media
All rights reserved

StreamStage, interactief livestreamen INFORMATIE!

Portfolio

Over

Welkom bij StreamStage

In het hart van het moderne bedrijfsleven is communicatie van cruciaal belang. Of u nu een nieuw product lanceert, een trainingssessie organiseert of verbinding maakt met een wereldwijd publiek, ons live interactieve bedrijfsstreamingplatform is er om uw evenementen naar een hoger niveau te tillen en ervoor te zorgen dat uw boodschap resoneert met duidelijkheid en betrokkenheid.

De kracht van live interactie

Met ons platform kunt u de kracht van livestreaming naadloos combineren met dynamische functies, waardoor een passief publiek wordt getransformeerd in actief betrokken deelnemers. Dit is wat je kunt verwachten:

Livestreaming: breng uw evenementen in realtime onder de aandacht en zorg ervoor dat uw publiek zich verbonden voelt met de actie, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Krachtige presentatie: Integreer PowerPoint-slides met uw livestream om informatie op een gestructureerde, professionele en visueel aantrekkelijke manier over te brengen.

Vraag- en antwoordsessies (Q&A): Stimuleer directe interactie door uw publiek in realtime vragen te laten stellen. Deze functie moedigt betrokkenheid en interactie aan, waar u onmiddellijk feedback op kunt geven.

Interactieve quizzen: Houd uw publiek betrokken en test hun kennis met interactieve quizzen. Deze gegamificeerde aanpak is een geweldige manier om belangrijke punten te benadrukken en uw publiek aandachtig te houden. En wat is er leuker dan winnen!

Internationale chat: In onze geglobaliseerde wereld is verbinding maken met een internationaal publiek cruciaal. De internationale chatfunctie overstijgt taalbarrières en zorgt ervoor dat uw publiek kan communiceren in de taal van hun voorkeur.

Naadloze compatibiliteit

Ons platform is ontworpen om naadloos samen te werken met alle grote videostreamingplatforms. Of u nu de voorkeur geeft aan gespecialiseerde Video Content Delivery Networks (CDN's), YouTube, Vimeo, Facebook, Twitch , LinkedIn of de vele andere platformen, u kunt uw publiek vol vertrouwen bereiken op het platform van uw keuze.


Keuzes maken

Waarom kiezen voor het live interactieve bedrijfs streamingplatform StreamStage? Sinds wij livestream producties uitvoeren is onze basis de twee-weg communicatie. Dus niet alleen een boodschap verkondigen, maar ook direct kunnen communiceren tussen zender en kijker. Dat maakt het verschil tussen alleen een livestream of bijvoorbeeld TV uitzending.

Actief

Verander passieve kijkers in actieve deelnemers.

Interactive modules

Met interactieve inhoud passieve toeschouwers in actieve deelnemers,waardoor er een diepere band ontstaat en dit aanzienlijk bijdraagt aan een hogere populariteit van sociale media. Denk aan een Mentometer, een Quizz of een Q&A

Internationale chat

Met de chat module worden kijkers automatisch geleid naar de juiste taal en moderator. De kijker kan in de eigen taal communiceren wat natuurlijk vertrouwd aanvoelt. Hierdoor zal er meer communicatie en interactie plaatsvinden tussen alle deelnemers.

StreamStage Internationale chat moduleStreamStage Internationale chat module 

Professionaliteit

Breng uw boodschap over met een verzorgde en visueel aantrekkelijke presentatie.

Presentaties

Wij zetten uw PowerPoint of Keynote presentaties om zodat de slides naadloos inpassen in uw streaming pagina.

StreamStage slide module


Huisstijl

Wij zorgen dat uw streaming pagina wordt voorzien van uw huisstijl. Dit maakt het voor de deelnemers herkenbaar.

Realtime interactie

Stimuleer realtime betrokkenheid via live vraag- en antwoordsessies en interactieve quizzen.

Q&A

Met deze module kan een kijker van een livestream live vragen kan stellen door deze in te typen in een invoerveld. Deze module kan zoals al onze modules als tab in een livestream pagina geactiveerd worden.

Vervolgens kan een redactie de vragen bekijken die binnenkomen, en kiezen welke vragen live naar de presentator/moderator van een livestream/webinar gestuurd worden. Deze selectie wordt op een eenvoudige pagina getoond en ververst vanzelf op bijvoorbeeld een tablet of laptop die de presentator voor zich heeft.


StreamStage Q&A module

Poll

Tijdens een live uitzending kunt u de kijker een mening vragen door het houden van een live Poll. De kijker maakt een keuze waarna alle verkregen informatie word opgeslagen. Het resultaat van de Poll kan op elk gewenst moment geshowd worden in een grafiek type naar keuze.

StreamStage Poll module

StreamStage Poll module

Vervolgens kan een redactie de vragen bekijken die binnenkomen, en kiezen welke vragen live naar de presentator/moderator van een livestream/webinar gestuurd worden. Deze selectie wordt op een eenvoudige pagina getoond en ververst vanzelf op bijvoorbeeld een tablet of laptop die de presentator voor zich heeft.

Dit kan met ons zelf ontwikkelde systeem of bijvoorbeeld met Mentimeter.

Quizz

Wat is er leuker dan iets winnen? Een betere manier op interactiviteit te verkrijgen in uw live event, is het organiseren van een Quizz. Samen met u zetten we een quiz op voor uw livestream evenement.

Deze module kan zoals al onze modules als tab in een livestream pagina geactiveerd worden.

Vervolgens kan een redactie de antwoorden bekijken die binnenkomen, en een winnaar kiezen. Deze winnaar wordt op een eenvoudige pagina getoond en ververst vanzelf op bijvoorbeeld een tablet of laptop. De winnaar kan gedeeld worden met alleen de presentator, of algemeen op de pagina.

Wereldwijd bereik

De internationale chatfunctie en meertalig streamen doorbreekt taalbarrières, waardoor uw inhoud toegankelijk wordt voor een wereldwijd publiek.

Chat

Met de chat module worden kijkers automatisch geleid naar de juiste taal en moderator. De kijker kan in de eigen taal communiceren wat natuurlijk vertrouwd aanvoelt. Hierdoor zal er meer communicatie en interactie plaatsvinden tussen alle deelnemers.

De chat kan worden geplaatst in een aparte pagina, of in het deel onder de livestream en slides. Naast het chat-systeem kunnen wij ook voor de moderators zorgen.

Meertalig

Uw livestream in diverse talen live uitzenden is mogelijk. De vertalers kunnen remote werken en hoeven dus niet naar een lokatie te komen. Dit bespaart hoge reis en verblijf kosten.

Een chat moderator houd voor, tijdens en na uw evenement contact met de vertalers via een chat zodat problemen direct kunnen worden opgelost.

Kijkers van de livestream kunnen de moedertaal kiezen in een menu in het video scherm. Bekijk deze casus, een Live evenement in 10 talen.

Veelzijdigheid

Ons platform kan naadloos worden geïntegreerd met alle grote videostreamingplatforms en biedt flexibiliteit en gemak.

Video CDN

Een gespecialiseerde Video provider. Hiermee voorkomt u dat uw livestream wordt geblocked vanwege bijvoorbeeld muziekrechten. De kwaliteit van dit type provider ligt hoog en de communicatie in geval van calamiteiten is snel en direct.

Sociale video platforms

Wij hebben praktijk ervaring met veel online video gerelateerde platforms:

 • YouTube
 • LinkedIN
 • Vimeo
 • facebook
 • Instagram
 • Twitch
 • X
 • StreamYard
 • Hopin
 • ZOOM
 • Microsoft Teams

Streamen via deze platformen is in de meeste gevallen gratis en de kwaliteit is goed. Nadeel is de communicatie met deze platformen bijna niet mogelijk is, bij problemen met bijvoorbeeld muziek rechten of verbindings problemen kun je dit niet of traag oplossen.

Laten we samenwerken

Vertel ons meer over uw livestream ideeën


Samen uw livestream wensen en ideeën doornemen en plannen

Contact Ons

Contact StreamStage voor meer informatie!

Voer hier uw naam in

Dit veld is verplicht

Voer hier uw email in

This field is required

Voer uw hier bericht in

Dit veld is verplicht